Rust-Oleum®

image Rust-Oleum®

Of het nu gaat om de metalen damwandbeplating van een gebouw, een machine in de fabriek, opslagtanks, of een betonnen vloer: alles heeft bescherming nodig tegen dagelijks gebruik, roest en zelfs de effecten van zonlicht, regen enz.

Rust-Oleum® is uw beste partners voor de bescherming van deze zaken. Al sinds 1921 zijn we gespecialiseerd in industrieel verfonderhoud. Onze producten hebben een uitstekende reputatie in de industriële sector, of het nu gaat om het toepassingsgemak, de duurzame resultaten of om het leveren van die ene specifieke oplossing die een ander bedrijf niet kan bieden.

De coatingsystemen van Rust-Oleum® zorgen voor veel kostenbesparingen dankzij producten die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in de industrie. Dit levert vele voordelen op. Zo zorgt de oppervlaktetolerantie van onze producten ervoor dat er een minimale oppervlaktevoorbehandeling nodig is; door een hoge laagopbouw kunnen onze producten meer aan en de toepassingsvriendelijke formules bieden jaren bescherming.

Investeren in Rust-Oleum® is investeren in uw bedrijf omdat het u tijd en kosten bespaart en het u de gemoedsrust oplevert dat een onderhoudsproject pas na jaren weer aangepakt hoeft te worden.

Industriële coatings voor gepland onderhoud

Naast de 1-2-3-onderhoudsproducten voor snel en eenvoudig dagelijks verfonderhoud, vult het High Performance assortiment het bovensegment van verfonderhoud aan met superpresterende coatings voor toepassing door professionele verwerkers.

Het Rust-Oleum® gamma :

  • Coatings voor metaal, vloeren, daken en hygiëneoplossingen
  • Op maat gemaakt voor specifieke projectomstandigheden
  • Gratis toepassings-/specificatieadvies ter plekke
  • Gratis schriftelijke specificatieservice

Voor meer informatie, ga naar http://www.rust-oleum.eu